MAGAZINES


De overtuigingskracht van verhalen
Met een magazine profileert je jouw bedrijf in de vorm van verhalen waarin de unieke kennis en ervaring van het bedrijf duidelijk naar voren komen. In een afwisselende mix van interviews, reportages en inhoudelijke tips of adviezen die relevant zijn voor jouw ideale klant. Je benadrukt op een subtiele maar effectieve manier de toegevoegde die jouw bedrijf biedt.

Verhalen creëren een gevoel bij uw bedrijf
Een inhoudelijke magazine is veel overtuigender dan een advertentie. Met reclame benadruk je de kenmerken van het  product of de dienst. Maar het valt niet mee om op te vallen en echt onderscheidend te zijn ten opzichte van concurrenten. Bovendien zijn mensen vaak sceptisch ten opzichte van reclame. Persoonlijke verhalen en inhoudelijke artikelen raken de lezer echter op een heel ander niveau. Ze zorgen voor verbazing, herkenning, kennis of inspiratie. Ze creëren een gevoel bij het bedrijf.

Eenmalig of terugkerend
Zet een bedrijfsmagazine in als origineel relatiegeschenk of als jubileumcadeau. Eenmalig, jaarlijks of met een regelmatige frequentie.  In samenwerking met andere creatieven (vormgever, fotograaf en illustrator) maak ik bedrijfsmagazines op maat. Inhoud en omvang bepalen we in nauw overleg. Door een slimme combinatie van maatwerk en het een aantal opmaakstramienen is dit haalbaar en betaalbaar, ook voor bedrijven in het MKB.

De voordelen op een rij

  • Verhoogt klantenbinding
  • Leidt tot meer vervolgopdrachten
  • Verhalen zijn effectiever dan advertenties
  • Onderscheidend t.o.v. concurrenten
  • Uniek en op maat gemaakt
  • Betaalbaar voor het MKB

Laat je inspireren
Laat je inspireren en blader eens door een het magazine Opmerkelijk. We maakten dit blad om ondernemers te informeren over de talloze mogelijkheden om op een uniek, persoonlijk bedrijfsblad te creëren. Laat je inspireren en bekijk Magazine Opmerkelijk.

Inspiratie opdoen?

Bekijk het magazine Opmerkelijk

Naar Opmerkelijk

Heb je interesse? Neem contact op!


Meiborg Tekst en Advies
Pioenweg 19
2565 AZ Den Haag
06-51507704
ans@meiborgtekst.nl

KvK 60022116
BTW NL128531782B05
IBAN NL97 INGB 0009 5983 64

Social

Lid van