OVER MIJ

Ans Meiborg heeft meer dan 16 jaar ervaring als communicatieadviseur en tekstschrijver in het bedrijfsleven en bij de overheid. Zij werkte voor grote organisaties als KPN, ministeries en provincies maar ook voor kleine clubs zoals een adviesbureau, belangenbehartigingsorganisatie, overheidscoöperatie, loopbaanadviseur en verenigingen.

In de loop der jaren heeft zij zich steeds meer toegelegd op het schrijven van tekst. Gewoon, omdat het kan. Omdat ze dat zo leuk vindt. Om iets tastbaars te creëren dat werkt. Tegelijkertijd blijft zij een adviseur in hart en nieren. Altijd bezig met de hamvragen: Wat is het doel? Wat wil je bereiken? Bij wie? Op welke manier kun je dat het beste doen? Soms is tekst daarvoor het beste middel maar zeker niet altijd. Als dat het geval is, zal ze je adviseren om het anders aan te pakken.

Haar ervaring is breed. Van strategisch tot uitvoerend. Zij hield zich bezig met corporate campagnes, communicatie bij interne veranderprocessen, arbeidsmarktcommunicatie, relatiemagazines, personeelsbladen, onlinecommunicatie, projectcommunicatie, contentstrategie, redactieformules en communicatie- en schrijftrainingen en communitymanagement. Een woordenboek vol met terminologie waar we je verder niet mee zullen vermoeien. Op LinkedIn vind je alles overzichtelijk bij elkaar.

Van belang is, dat zij zich snel verplaatst in jouw organisatie. Zij kent het klappen van de zweep en leest zich snel in. Stelt de juiste vragen en komt rap tot de kern. Ze kan met allerlei soorten mensen door één deur en spreekt de taal van managers, ondernemers en professionals. Stemt de stijl en toon af op de doelgroep. En dat zie je terug in de kwaliteit van haar teksten.

Zij schrijft in principe over alles. Maar ze heeft affiniteit met natuur, zorg en welzijn en techniek.

Magazines

De overtuigingskracht van verhalen

Lees meer

Heb je interesse? Neem contact op!Meiborg Tekst en Advies
Pioenweg 19
2565 AZ Den Haag
06-51507704
ans@meiborgtekst.nl

KvK 60022116
BTW NL128531782B05
IBAN NL97 INGB 0009 5983 64

Social

Lid van